Nyheder

Gratis startnummer 2020

Fugato giver dig et startnummer - gratis

Vil du løbe en eller flere af etaperne i uge 30, hvor Etape Bornholm skulle have fundet sted, så kan du få et varigt minde med hjem i form at et gratis startnummer. Takket være Fugato, som er en af vores sponsorer. https://www.fugato.dk/ .

Ruterne er åbne dagligt mellem kl. 10 og 19 - og du vælger selv, hvornår på dagen du vil gennemføre dem. Det er gratis at løbe med.

Ruterne er afmærkede (der er et skilt, hvor du skal dreje). Startnummer udleveres ved start - der kommer nærmere her og på facebook....

Du kan fortsat støtte Viking Atletik ved at købe en af årets medaljer. Vi har allerede afsat tæt på 400 støttemedaljer. Du kan bestille dem her - http://www.etape-bornholm.dk/…/nyheder/stoet-etape-bornholm/. Du kan enten få medaljen tilsendt - eller hente den i uge 30 på et af startstederne.

Du kan downloade dit startnummer her 

 

Etape Bornholm 2020 er aflyst - men ruterne bliver afmærket

Rigtigt mange har allerede bestilt rejsen og opholdet til Bornholm i uge 30. 

Men selvom Etape Bornholm er aflyst, så vil du kunne løbe etaperne de enkelte dage. Du skal bare løbe selv eller inden for husstanden og følge de regler for ophold og afstand der til den tid er gældende.

Det vi gør er:

  • Vi afmærker ruterne de 5 løbsdage. 
  • Vi sørger for, at du kan få noget væske, når du kommer til mål
  • Vi markerer hvor start og mål på ruten er. 

Du bestemmer så selv hvornår du gennemfører ruten de enkelte dage. Du kan løbe ruten mellem kl. 10:00 og 19:00. 

Der er INGEN vejvisere. INGEN afspærringer. Kun skilte og pile der viser vej. Vi laver nogle print af ruterne, som du kan få og løbe efter, hvis du bliver i tvivl. Skiltene bliver sat op efter princippet om, at du løber lige ud indtil du igen møder et skilt, der viser dig hvilken retning du nu skal løbe i. Km. mærker vil blive markeret. 

Der er offentlige toiletter i startområderne. Du finder selv parkeringsplads m.v. Alle regler om forsamlingsforbud, afstandskrav m.v. skal overholdes.

Det er GRATIS at løbe med. Ingen tidtagning eller andet service ud over adgang til vand i målområdet. Bemandingen fra Viking Atletik vil være minimal.

Ruterne vil være afmærket som følger:

Hasle den 20. juli - inklusiv børneruten

Dueodde den 21. juli  (ændres en lille smule i forhold til kortet). 

Almindingen den 22. juli -  inklusiv børneruten

Hammeren den 23. juli 

Rønne den 24. juli  - inklusiv børneruten

Se detaljerne på hjemmesiden om start/mål (adresser m.v.). 

Du kan få et bevis på gennemførelsen af løbet. Du kan på vores hjemmeside købe årets medalje. Læs mere her Den sendes så til dig, så snart den kommer til os (formentlig i juni). Eller den kan hentes i målområdet alle 5 dage.  Medaljen vil også kunne købes i målområdet, hvor du får væske. Der tages IKKE i mod kontanter, så mobilpay eller dankort.

Der arbejdes på, at der vil være en stand fra Sportmaster/New Balance i målområdet, hvor du kan gøre et rigtigt godt sko køb fra New Balance. 

Du kan også løbe tilsvarende etaper andre steder. Er du ikke på Bornholm disse dage, kan du løbe hvor du end er - og dermed også bestille en medalje for Etape Bornholm. Du støtter en god sag og vores løbs videre eksistens. 

Ret til ændringer forbeholdes. Men vær opmærksom på, at løbet er et "selvtræningsløb". Alle de krav der er til afstand m.v. i juli skal følges.

Del denne side

Følg Etape Bornholm