Nyheder

Støt Etape Bornholm

Mange har spurgt om hvordan de kan støtte os, nu hvor Etape Bornholm 2020 er aflyst.

Viking Atletik bliver hårdt ramt af Coronakrisen. Rigtigt mange har spurgt os, hvordan de kan støtte os og det glæder os rigtigt meget.

Vi bliver hårdt ramt, da Etape Bornholm er grundlaget for Viking Atletiks frivillige idrætsarbejde, faktisk så hårdt, at vi går glip af en indtægt på over 1 million i 2020 (flere events hen over sommeren).

Du kan støtte Viking Atletik på følgende måde og dermed sikre både Viking Atletiks og Etape Bornholms videre udvikling:

Køb en af vores etapemedaljer. Du bestemmer selv prisen (fra 100 kr). Så får du et bevis på, at du har støttet vores arbejde. Du opfordres til at løbe en eller flere af etaperne i uge 30 (de vil være afmærkede mellem kl. 10:00 og 19:00) – eller du kan løbe en tilsvarende etape hvor du end er. Se mere, distancer, datoer, køb af medalje her

Ønsker du blot at støtte uden at få en medalje, så kan mobilpaynummer 32 821 (Viking Atletik) anvendes.

Også tusinde tak til jer, der har valgt at lade jeres startnummer overføre til næste år. Det betyder også meget for os. Vi er i en situation nu, at hver gang vi kan "låne" en krone af jer, så skal vi ikke låne den i banken, så tusinde tak for hjælpen.

Læs meget mere om hvordan du støtter og hvad vi tilbyder i uge 30 på Bornholm (der kommer helt sikkert en udbygning af dette tilbud, så du kan få lidt af stemningen på fra Etape Bornholm 2020).

TRYK HER for køb af medalje 

Del denne side

Følg Etape Bornholm