Nyheder

Vi udbyder 2000 pladser i 2025

Vi håber du har lyst til at deltage. Vi løber fra den 21. - 25. juli.

Lige under 1800 løbere var i 2024 tilmeldt en af de fulde etaper til Etape Bornholm.
I 2025 er der de samme klasser, du kan tilmelde dig til. Bemærk at du tilmelder dig en klasse - ikke alene ud fra din alder.
  • 5-dages etapen
  • 60+ - 3-dages (tir, tor og fre) - kun motion og ingen vinderpræmier.
  • Ungdom - 3-dages (tir, tor og fre)
  • Børn - 3-dages (man, ons, fre)
I 2025 udbyder vi igen ca. 2000 pladser. 1550, 60, 60 og 330, som ganske godt afspejler den fordeling der normalt er.
Derudover bliver der plads til Enkeltdagsløbere mandag, onsdag og fredag. Vi har taget tirsdag og torsdag ud på grund af pladsmangel på rute og i målområdet. Du kan frit løbe de distancer du vil, hvis du tilmelder dig den fulde 5-dages (der er ikke noget krav om du skal løbe alle dage).
Det haster ikke med din tilmelding. Der er jo lang tid til. Men det er altid en god ide, at du tidligt overvejer transport og ophold på Bornholm, da løbet holdes i uge 30.
Hvis du tilmelder dig meget tidligt, så anbefaler vi du tegner en afbudsforsikring hos Sportstiming. Al tilmelding er bindende - uanset årsag.
Vi er et etapeløb og vi ønsker at fremme etapeløbsideen. Ved at tilmelde dig de fulde etaper frem for enkeltdagsetaper, så får du lidt ekstra med. Det er en T-shirt, en medalje, du deltager i lodtrækning (præmie til ca. hver 10. deltager) og det ekstra der følger fra løbets sponsorer. Det får du ikke som enkeltdagsløber, uanset hvor mange enkeltdage du tilmelder dig til.

Del denne side

Følg Etape Bornholm