Nyheder

Tak for Etape Bornholm 2022

Tusinde tak og du var med i Etape Bornholm - vi ses forhåbentlig igen.

Tusinde tak til alle jer, der gjorde Etape Bornholm 2022 muligt. I år var vi tilbage efter 2 år med først (2020) en nødudgave uden tidtagning og i 2021 en ”normal” etape, men med restriktioner.

Vi må desværre erkende, at corona har sat sine spor på løbesporten i Danmark. Der kommer færre til vores events. En tendens man også ser i andre idrætter og inden for kulturen i det hele taget. Men nu er vi i gang og ikke mindst tilbage til det normale igen. Opbakningen skal nok komme igen - hele vejen rundt.

1746 unikke tilmeldte deltagere sluttede Etape Bornholm 2022 med. Det er etapeløbere (3 og 5 dage) og enkeltdagsløbere (tæller dog kun med en gang). Det er ca. 1000 færre end 2019 og før den tid.

Tak fordi du deltog. Jeg håber du har haft en god ferie og fået nogle gode oplevelser.

Tusinde gange tak skal også sendes til vores mange frivillige. Over 200 personer møder ind i løbet af ugen. Lige fra egne medlemmer og venner af klubben, til frivillige fra andre foreninger vi laver aftaler med. Men også politihjemmeværnet, fotografer, massører, samarittere og så videre. Tusinde tak.

Tak til sponsorerne, TV2 Bornholm, Tidende, DR Bornholm, Bornholm.nu og samarbejdspartnere, der gør Etape Bornholm mulig. Tak til private lodsejere, Naturstyrelsen og kommunen for vi må være på jeres område.

Vi går nu i gang med evalueringen. Vi har lavet løbet i 29 år, så vi har ret så meget erfaring. Vi ved også hvilke ting der fungerer og hvilke ting der ikke gør. Vi laver det ud fra en helhedsvurdering med respekt for de områder vi er i. Det der måske ikke giver mening for den enkelte, giver altså mening i et større perspektiv. F.eks. fik vi engang massivt med klager over pladsen i målområdet for børnene og at forældre løb i vejen for de børn, der rent faktisk gerne ville løbe selv. Derfor begrænsede vi adgangen for voksne i børnefeltet – ikke mindst fordi sluserne er så små. Det fungerer rent faktisk ganske godt – for langt. langt de fleste. For Etape Bornholm er vores ruter, start- og målområder altafgørende for vores koncept. Vi går ikke på kompromis med de unikke steder – men ved så også, at det kan og vil afholde nogen for at ville/kunne være med. Det er f.eks. svært at være tilskuer, hvis man er dårligt gående. Men vi bliver nødt til at spærre vejene af til målområderne – da der er så dårlige p-forhold. Men så findes der jo heldigvis mange andre løb. Viking Atletik laver over 20 events om året – og de er meget forskellige.

Vi løber Etape Bornholm igen fra den 24. juli til 28. juli 2023. Som altid er det uge 30.

Tilmeldingen er allerede startet og der står i skrivende stund allerede 140 løbere på startlisten. Det bliver godt. Vi ses og tak.


Claus Clausen

cc@viking-atletik.dk 

HOVEDSPONSOR
   
     
GULDSPONSORER    
     
SØLVSPONSOR
 
     
BRONZESPONSORER   
 
     

 

   
 NORDLIV - HASLE VANDRERHJEM
     
SAMARBEJDSPARTNERE
     

Del denne side

Følg Etape Bornholm