Nyheder

Covid 19 foranstaltninger

Vi skal kontrollere dit coronapas ved afhentningen af startnumre.

Covid 19 regler for Etape Bornholm 2021

 

Myndighederne kræver at vi kontrollerer dit coronapas. Så det gør vi. Alle der ikke er fyldt 18 år er dog undtaget.

Dette sker i forbindelse med afhentning af dit startnummer. Her viser du coronapasset. Er du fritaget for coronapas, skal du fremvise det. 

Er du vaccineret? Da langt de fleste deltagere er vaccineret (14 dage efter første vaccination), skal vi kun tjekke dig i forbindelse med afhentningen af startnumrene.

Er du ikke vaccineret? Så skal du ved afhentningen af startnummer kunne fremvise en højst 96 timer gammel PCR test eller en højst 72 timer gammel hurtigtest. Du skal derefter vise dette igen, når den udløber – dette gøres ved at vise testen ved indgangen til startbåsene. Vi afmærker dit startnummer, så vi kan se, du skal kontrolleres igen.

Du kan få en gratis PCR test i Rønnehallen ved afhentning af startnummeret. Det sker lørdag den 24. juli eller søndag den 25. juli kl. 10 - 16. Desuden vil vores testcenter være ved Christianshøjkroen (målområdet) om onsdagen mellem kl. 16 og 18. Desuden er der en række testcentre rundt på øen.

Du skal desuden følge alle sundhedsstyrelsens almindelig coronaråd vedr. afstand og afspritning (sprit vil være i både start- og målområdet). Mundbind er ikke påkrævet.

Der må maksimalt være 500 mennesker samlet i et område (afspærret). Det betyder at vores startgrupper er på ca. 200 personer. Her må du ikke gå fra gruppe til gruppe, men skal forblive i den gruppe du tilhører. Det betyder også, at du skal forlade målområdet straks efter målgang. Du får frugt og væske og skal derefter bevæge dig ud af det indhegnede område. Kun børn må blive inden for sluserne til forældrene ankommer fra deres løb.

Vi har ikke ansvaret for tilskuere m.v. uden for vores afspærrede områder, men vi gør opmærksom på, at Sundhedsstyrelsens generelle regler fortsat skal respekteres.

Tak fordi du følger de regler vi er blevet pålagt. 

Del denne side

Følg Etape Bornholm