Nyheder

Vi afvikler Etape Bornholm

Velkommen i uge 30

Etape Bornholm 2021 gennemføres i uge 30. Det er fra 26. - 30. juli - og vi glæder os til at se jer.

Vi får naturligvis mange forespørgsler om afviklingen, som går på corona og situationen til den tid. Svaret er, at vi vil afvikle inden for rammerne af det, der er lovligt til den tid. Vores håb er, at vaccinationerne og test m.v., vil gøre det muligt - også med en samlet start.

Det er det, vi tror på. Alternativet er, at vi vil afvikle et tilpasset event inden for rammerne af det, der er lovligt.

Vi er jo i den meget specielle situation i år, at vi planlægger et event helt uden markedsføring. I år laver vi ingen flyer, vi annoncerer ikke og I vil ikke møde os på messer (de afvikles jo ikke). Så vores håb er, at I, tidligere deltagere, vil hjælpe os med at fortælle den gode historie om løbet.

Vi er lidt over 900 tilmeldte nu - det er lidt færre end vi plejer at være på denne tid. Men fuld forståelse for, at man lige ser tiden an. Det vigtigste, hvis du vil deltage, er ikke at få tilmeldt dig løbet, det er derimod at få bestilt turen herover og opholdet. Overnatningsstederne melder om meget stor interesse for Bornholm i år, da rigtigt mange jo vælger at holde ferie i DK - og her ligger Bornholm højt på ønskelisten, kan vi se..... 

Vi håber vi ser dig... 

Del denne side

Følg Etape Bornholm