Nyheder

Tilmeldingen åben

Hjemmesiden tilrettet med datoer og priser, du kan nu tilmelde dig

Vi har nu tilrettet hjemmesiden og tilmeldingen er åben. 

Vi glæder os til at tage imod jer alle, når vi når den 26. juli i 2021. Til 5 dages løb på Bornholm.

Vi håber selvfølgelig, at det bliver uden nogle form for restriktioner grundet corona. At vi til den tid kan afvikle Etape Bornholm som vi plejer. 

Der er en række justeringer til 2021 udgaven. Bl.a. en længere frist for Early Bird priser (5 dages etapen - den hedder udgangen af oktober) og en senere "sidste ordinære" tilmeldingsdato. Denne er flyttet til 30. juni i stedet for udgangen af maj. 

Vi har også - tvunget af omstændighederne - ændret i afbudsreglerne. Udgangspunktet er, at ved Force Majeure aflysning, at startnummeret overføres til året efter. Altså uden mulighed for tilbagebetaling..... Her flytter afbudsreglerne dog med, således, at man kan få refunderet efter gældende regler. Det vil f.eks. for 5-dages etapens vedkommende betyde 500 kr. ved afbud senest 30. juni året efter. 

Vi beklager naturligvis disse ændringer, men alternativet havde været, at vi ikke udbyder Etape Bornholm i 2021. Håber på alles forståelse for dette, som reelt betyder, at du kun vil få en del af dit startgebyr igen, hvis løbet aflyses grundet Force Majeure. 

Vi forbeholder os også, at vi kan ændre i programmet og lave f.eks. flydende start i løbet af dagen, hvis det skulle blive nødvendigt. 

Vi minder i denne forbindelse om, at man kan vente med at tilmelde sig helt frem til en time før løbet, hvor alt jo er afklaret. 

Vi ses forhåbentlig i uge 30 på Bornholm

Det er endnu ikke afklaret om vi laver en alternativ mulighed for at løbe om formiddagen. Der er rigtigt mange ting som afhænger af dette - en masse praktiske udfordringer, som ikke er "lige til". Men det vender vi tilbage med. 

Del denne side

Følg Etape Bornholm