Nyheder

Etape Bornholm uge 30 aflyst - ruterne afmærkes

Etape Bornholm 2020 er aflyst - men ruterne bliver afmærket, så du kan løbe distancerne

Rigtigt mange har allerede bestilt rejsen og opholdet til Bornholm i uge 30. 

Men selvom Etape Bornholm er aflyst, så vil du kunne løbe etaperne de enkelte dage. Du skal bare løbe selv eller inden for husstanden og følge de regler for ophold og afstand der til den tid er gældende.

Det vi gør er:

  • Vi afmærker ruterne de 5 løbsdage. 
  • Vi markerer hvor start og mål på ruten er. 
  • Du kan få et gratis startnummer fra Fugato A/s
  • Du får væske når du kommer til mål

Resten er helt op til dig selv :-)

Du bestemmer selv hvornår du gennemfører ruten de enkelte dage. Du kan løbe ruten mellem kl. 10:00 og 19:00. 

Der er INGEN vejvisere. INGEN afspærringer. INGEN tidtagning. Kun skilte og pile der viser vej. Vi laver nogle print af ruterne, som du kan få og løbe efter, hvis du bliver i tvivl. Skiltene bliver sat op efter princippet om, at du løber lige ud indtil du igen møder et nyt skilt, der viser dig hvilken retning du nu skal løbe i. Km. mærker vil blive markeret hvor der er asfalt. 

Der er offentlige toiletter i startområderne. Du finder selv parkeringsplads m.v. Alle regler om forsamlingsforbud, afstandskrav m.v. skal overholdes.

Det er GRATIS at løbe med ! Ingen tidtagning eller andet service ud over adgang til vand i målområdet. Bemandingen fra Viking Atletik vil være minimal.

Ruterne vil være afmærket som følger:

Hasle den 20. juli - inklusiv børneruten

Dueodde den 21. juli  (ændres en lille smule i forhold til kortet). 

Almindingen den 22. juli -  inklusiv børneruten

Hammeren den 23. juli 

Rønne den 24. juli  - inklusiv børneruten

Se detaljerne på hjemmesiden om start/mål (adresser m.v.). 

Vores servicevogn står i MÅLOMRÅDET de enkelte dage. Undtaget torsdag på Hammeren, her står den i STARTOMRÅDET. 

Du kan få et bevis på gennemførelsen af løbet og samtidig støtte Viking Atletik. Du kan på vores hjemmeside købe årets medalje. Læs mere her Den sendes så til dig. Eller den kan hentes i målområdet alle 5 dage.  

Der kan også tilkøbes en støtte T-shirt i målområdet.

Der vil være mulighed for at købe sko fra New Balance i Sportmaster/New Balance hele ugen på Store Torv i Rønne. Her vil der være et telt på torvet foran forretningen. De gode tilbud annonceres her  

Du kan også løbe tilsvarende etaper andre steder. Er du ikke på Bornholm disse dage, kan du løbe hvor du end er - og dermed også bestille en medalje for Etape Bornholm. Du støtter en god sag og vores løbs videre eksistens. 

Ret til ændringer forbeholdes. Men vær opmærksom på, at løbet er et "selvtræningsløb". Alle de krav der er til afstand m.v. i juli skal følges.

Upload gerne billeder, kommentarer m.v til vores facebookgruppe - https://www.facebook.com/groups/37961806184/ når du har løbet DIN etape. 

 

Del denne side

Følg Etape Bornholm