Nyheder

Etape Bornholm formelt aflyst

Med stor beklagelse - men også med fuld forståelse - aflyser vi hermed Etape Bornholm. Tilmeldte deltagere får direkte besked.

Etape Bornholm 2020 er desværre aflyst. Dette med baggrund i Statsministerens udmelding om, at større events ikke må finde sted frem til udgangen af august. Til Etape Bornholm er der ca. 2500 løbere, over 3000 tilskuere og en masse hjælpere, så det er så omfangsrigt, at vi vurderer, at det er et større event, som er omfattet af forbuddet.

 

Vi beklager denne ”Force Majeure”, men håber alle har forståelse for situationen.

 

Vi vurderer ligeledes, at det ikke giver mening at udskyde Etape Bornholm til senere på året, da vi i den grad er en familiebegivenhed, som derfor nødvendigvis skal ligge i børnenes skoleferie.

 

Vi håber inderligt, at du vil overføre dit startnummer til 2021. Etape Bornholm har meget stor økonomisk betydning for Viking Atletik og mange af udgifterne er allerede afholdt og markedsføringen gennemført. Vi har allerede bestilt T-shirts, medaljer m.v. (som på en eller anden måde tænkes brugt næste år, så vores tab minimeres – og vi dermed sikrer eventet og klubbens videre overlevelse).

 

Dit startnummer bliver overført uden videre, hvis du ikke foretager dig noget – og det bliver til samme pris og med de samme rettigheder som er gældende nu. Afmeldelsesreglerne følger med til 2021 udgaven af Etape Bornholm.

 

Ellers tilbagebetaler vi dit startgebyr – dog undtaget onlinegebyret, som er betalt til vores udbyder af denne service (Ultimate). Jeg skal også gøre opmærksom på, at hvis der skal overføres til banknummer uden for Danmark, så vil der være et gebyr på 50 kr. som går til dækning af det bankgebyr der er her. 

 

Er dit startnummer overført fra 2019, kan du ikke få tilbagebetaling. Men det overføres direkte til 2021 udgaven.

Etape Bornholm 2021 finder sted fra 26. - 30. juli 2021.

Opsummering:

  • Vil du overføres til 2021, skal du ikke foretage dig noget, det vil ske automatisk.
  • Ønsker du startgebyret tilbagebetalt, skal du sende en mail til info@etape-bornholm.dk med ordrenummeret opgivet (dit køb af startnummer). Der kan godt gå et stykke tid før beløbet kommer, hvilket vi beder om forståelse for.

Vi skal have besked fra dig senest den 15. maj 2020, hvis du ønsker tilbagebetaling. Efter denne dato bliver dit startnummer overført til 2021, med de afbudsregler der hermed er gældende.

 

Er du tilmeldt hhv. børneklassen eller ungdomsklassen og ikke længere opfylder betingelsen for at stille op her (alder), så rykkes du til næste højere trin. Dette sker uden betaling af differencen.

 

Tak for din forståelse

Vi beklager endnu engang at vi må skuffe så mange, men vi er sikre på, at alle har fuld forståelse herfor. Det vigtigste er at få dæmmet op for smittespredningen af Corona.

Vores tilmeldingstal lå ca. 30 procent foran sidste år tal (målt på samme tid – 1. marts), så vi havde set frem til det største Etape Bornholm nogensinde. Vi håber, i det omfang det er muligt, at du fortsat vil bruge din sommerferie på Bornholm. Øen er jo skøn – med eller uden Etape Bornholm.  

 

Er du på Bornholm i uge 30 i år, så arbejder vi på forskellige tiltag for perioden 20. – 24. juli 2020 -  inden for rammerne af det, til den tid, lovlige. Som minimum bliver ruterne markeret, så du og din familie i løbet af dagen, kan gennemføre ruten alene (inden for husstanden). Men dette melder vi ud om på hjemmeside og facebook, når vi ved hvad vi må.

 

Tak for din forståelse.

 

Del denne side

Følg Etape Bornholm